Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vanhan kirjallisuuden päivät virtuaalisesti – Jaatsilla näyttely, jossa mm. julisteita

Uutiset

Ohjelma lähetetään YouTubessa.

Vanhan kirjallisuuden päivät 2013

Vanhan kirjallisuuden päivien tunnelmaa.

Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään perjantaina ja lauantaina poikkeuksellisesti netissä. Ohjelma lähetetään tapahtuman YouTube-kanavalla.

Avajaisissa puhuu yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Leena Majander-Reenpää. Elämänsä tärkeimpiä tietokirjoja esittelee tennistähti Jarkko Nieminen. Molempina päivinä Warelian kesätyöntekijät haastattelevat kirjailijoita. Tapahtuma huipentuu tuttuun tapaan Tyrvääläiseen Trykiin, jossa esimerkiksi kuullaan Mauri Kunnaksen näkemyksiä teoksesta Seitsemän veljestä.

Kulttuuritalo Jaatsille on koottu näyttely Vanhan kirjallisuuden päivistä vuodesta 1985 alkaen. Mukana on muun muassa julisteet, valokuvia ja kirjanmyyntipiste sekä pieni juhlasali, jossa voi katsella ohjelmaa eri vuosikymmeniltä.

Vanhan kirjallisuuden päivien YouTube-kanavalla esitetään ohjelmaa perjantaina kello 10.30-15 ja lauantaina kello 12-17. Näyttely on Jaatsilla avoinna 16. elokuuta saakka tiistaista sunnuntaihin kello 12-18.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top