K-kaupat myivät hyvin Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Uutiset

Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna kiittää vastuullisia kauppiaita.

K-Market

K-market. Kuva: Kesko

Pirkanmaalla ja Satakunnassa K-ryhmän luvut kehittyivät vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Myynti oli Pirkanmaalla yli 457 miljoonaa euroa ja se nousi 19,7 prosenttia. Satakunnassa myynti oli lähes 179 miljoonaa euroa ja kasvua kirjattiin 9,2 prosenttia.

Pirkanmaalla päivittäistavarakaupan myynti oli miltei 328 miljoonaa ja se oli plussalla 11 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi reilulla 93 miljoonalla ja se kehittyi 11,6 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli yli 36 miljoonaa.

"Sekä ruoka- että rautakaupan hyvät kehitykset ovat tulosta pitkäjänteisestä verkostokehitystyöstä ja onnistuneista strategisista valinnoista K-ryhmätasolla", kommentoi Pirkanmaan aluejohtaja Jari Alanen.

Satakunnassa päivittäistavarakaupan myynti oli 133,5 miljoonaa ja se kehittyi 8,8 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi reilulla 39 miljoonalla ja se oli plussalla 7,6 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli 5,9 miljoonaa.

"Erityisesti verkkokaupan vahvasta kasvusta ja turvallisen palvelukokemuksen tuottamisesta asiakkaille kuuluu suuri kiitos vastuullisille kauppiaille", sanoo aluejohtaja Lauri Inna.

K-ryhmä laskee, että Kesko ja K-kauppiaat tuottivat taloudellista hyötyä viime vuonna Pirkanmaalle 420,5 miljoonaa euroa ja Satakuntaan vajaat 241 miljoonaa euroa.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat