K-kaupat myivät hyvin Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Uutiset

K-Market

K-market.

Pirkanmaalla ja Satakunnassa K-ryhmän luvut kehittyivät vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Myynti oli Pirkanmaalla yli 457 miljoonaa euroa ja se nousi 19,7 prosenttia. Satakunnassa myynti oli lähes 179 miljoonaa euroa ja kasvua kirjattiin 9,2 prosenttia.

Pirkanmaalla päivittäistavarakaupan myynti oli miltei 328 miljoonaa ja se oli plussalla 11 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi reilulla 93 miljoonalla ja se kehittyi 11,6 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli yli 36 miljoonaa.

“Sekä ruoka- että rautakaupan hyvät kehitykset ovat tulosta pitkäjänteisestä verkostokehitystyöstä ja onnistuneista strategisista valinnoista K-ryhmätasolla”, kommentoi Pirkanmaan aluejohtaja Jari Alanen.

Satakunnassa päivittäistavarakaupan myynti oli 133,5 miljoonaa ja se kehittyi 8,8 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi reilulla 39 miljoonalla ja se oli plussalla 7,6 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli 5,9 miljoonaa.

“Erityisesti verkkokaupan vahvasta kasvusta ja turvallisen palvelukokemuksen tuottamisesta asiakkaille kuuluu suuri kiitos vastuullisille kauppiaille”, sanoo aluejohtaja Lauri Inna.

K-ryhmä laskee, että Kesko ja K-kauppiaat tuottivat taloudellista hyötyä viime vuonna Pirkanmaalle 420,5 miljoonaa euroa ja Satakuntaan vajaat 241 miljoonaa euroa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top