Kotiseuturetkelle vaikka tyrvääläisittäin

Uutiset

Kuttu, kilit, Tyrvää

Kuttu ja kilit.

Sastamalassa voi elo-syyskuussa lähteä kotiseuturetkelle. Kutakin luotsaa auktorisoitu matkailuopas.

Ensimmäinen kotiseuturetki vie Suodenniemen ja Kiikoisten suuntaan sunnuntaina 23. elokuuta, toinen kohti Kiikkaa ja Keikyää sunnuntaina 6. syyskuuta. Kolmannen määränpää on Etelä-Tyrvää sunnuntaina 20. syyskuuta ja erikoisuutena opastus on Tyrvään kiälellä.

Kotiseuturetket ovat paikallisten matkailuoppaiden ja kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämiä. Jokainen niistä lähtee linja-autoasemalta ja kestää noin kuusi ja puoli tuntia. Maksullisten retkien hinnat ja muut tarkemmat tiedot löytyvät kaupungin matkailusivuston tapahtumakalenterista.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top