Kolmikko varkaissa Sastamalassa – Takaa-ajo päättyi Lempäälään

Uutiset

Sastamalassa varastelleet miehet jäivät kiinni takaa-ajon jälkeen. Kolmikko tavoitettiin Lempäälässä.

Tapahtumat saivat alkunsa torstaina aamuyöllä kolmelta. Miehet varastivat vaaleansinisen farmarimallisen Mercedes-Benzin Mouhijärveltä Uotsolantieltä. Tähän tapaukseen liittyy musta farmarimallinen Ford Mondeo.

Mersun vienyt kolmikko murtautui tuntia myöhemmin apteekkiin. He anastivat erilaisia lääkkeitä. Aamupäivällä yhdentoista aikaan miehet ottivat Häijäässä marketin pihalle pysäköidystä autosta laukun.

Poliisi sai havainnon Mersusta hieman ennen puoltapäivää Vammalassa Tampereentien ja valtatien 12 risteyksessä. Auto lähti karkuun. Pakomatkan aikana se kävi muun muassa Tottijärvellä koulun pihassa, jossa aiheutui vaaratilanteita.

Takaa-ajo jatkui Lempäälään, jossa autoa yritettiin pysäyttää useaan kertaan. Pakenijat myös törmäsivät päin poliisiautoa. Lopulta auto saatiin pysäytettyä puoli yhden jälkeen piikkimatolla.

Kolmikko jatkoi pakenemista vielä jalkaisin. Heidät kuitenkin tavoitettiin hieman myöhemmin.

Tässä vaiheessa miesten epäillään syyllistyneen muun muassa moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauksiin, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeän pahoinpitelyn yritykseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kortitta-ajoon. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeet voivat muuttua ja niitä saattaa tulla lisää.

Poliisi pyytää havaintoja miehistä ja autoista sekä mahdollisista muista rikoksista. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Puhelimitse niitä otetaan vastaan vihjenumerossa 0800 90022 ja kello 8-16 Sastamalan poliisin puhelinnumerossa 0295 415 027.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top