Sastamalassa Äetsän, Kiikoisten ja Suodenniemen sivuterveysasemat pysyvät kiinni

Uutiset

Lääkäri

Äetsän, Kiikoisten ja Suodenniemen sivuterveysasemat pysyvät Sastamalassa suljettuina. Kaupunginhallitus näki asian asian kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksestä toisin kuin yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunta.

Mainitut sivuterveysasemat pidetään kiinni kuluvan vuoden loppuun saakka. Kaupunginhallituksen päätös syntyi äänin 8-3.

Antti-Matti Mattila (kesk.) esitti Leena Saarelan (vas.) ja Marko Suoniemen (kok.) kannattamana, että yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunnan päätös pysytetään voimassa. Kaupunginjohtajan esityksen puolesta äänestivät Päivi Pelttari (kok.), Pertti Hakanen (kesk.), Pentti Haapahuhta (kesk.), Ashton Peasley (sd.), Pirjo Raunio (kd.), Jarkko Mäkipää (sd.), Pirjo Vuorinen (kesk.) ja puheenjohtaja Jenni Jokinen (sd.).

Kaupunginhallituksen päätös oli sen mukainen mitä sosiaali- ja terveysjohtaja Päivi Tryyki esitti yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunnalle.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top