Mäenpään työväentalo korjattiin palkinnon arvoisesti Punkalaitumella

Uutiset

Mäenpään työväentalo, Punkalaidun

Mäenpään työväentalo.

Punkalaitumen työväenyhdistys on saanut seurantalojen Hyvän korjauksen palkinnon. Tunnustus tuli Mäenpään työväentalon laajasta remontista.

“Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että meidät valittiin palkinnon saajaksi. Tämä kertoo siitä, että työtämme arvostetaan. Työtä onkin ollut paljon ja sitä on tehty antaumuksella”, kommentoi puheenjohtaja Jouko Mäkelä Punkalaitumen työväenyhdistyksestä.

Mäenpään työväentalo on rakennettu vuonna 1908. Se on korjattu asiantuntevasti ja yhteisöllisesti kestävän korjauksen periaatteita noudattaen ja perinteitä kunnioittaen. Palkintoraatiin kuuluivat kyläasiamies Tauno Linkoranta, arkkitehti Ulla Rahola ja rakennuskonservaattori Kalle Virtanen.

Palkintoa tavoitteli yhdeksäntoista seurantaloa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top