Päättäjät voivat osallistua säästötalkoisiin Sastamalassa – Palkkioista kieltäytyminen vapaaehtoista

Uutiset

Kortensa on voinut kantaa kekoon tähänkin asti.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalassa valtuutettujen ja muiden luottamushenkilöiden sekä viranhaltijoiden on mahdollista osallistua säästötalkoisiin luopumalla kokouspalkkioista. Tämä on vapaaehtoista.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä esitti valtuustoaloitteessaan, että luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kokouspalkkioista leikataan 50 prosenttia kuluvan vuoden loppuun asti. Konsernihallinto on pohtinut asiaa ja katsoo, että tähän ei ole aihetta. Käytännössä kokouspalkkioiden leikkaaminen kohdistuisi vain loppuvuoden kokouksiin loka-, marras- ja joulukuulle, koska valtuusto voisi päättää asiasta vasta syyskuun lopulla.

Vastauksessa muistutetaan, että luottamushenkilöt ja viranhaltijat voivat osallistua säästö- ja sopeuttamistalkoisiin oman harkintansa mukaan. Kokouspalkkioista voi luopua joko toimielimittäin tai kokouksittain. Se on ollut tähänkin asti mahdollista.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat