Vammalan Shakkikerholle lentävä lähtö SM-liigassa

Uutiset

Shakki

Shakki. Kuvituskuva.

Sastamalassa Kauppalantalolla pelattiin shakin SM-liigan otteluita. Vammalan Shakkikerho otti kaksi voittoa.

Etelä-Vantaan Shakki kaatui yli sadan siirron ottelussa, jossa ratkaisua haettiin viimeiseen peliin asti. Siinä Vammalan Shakkikerhon Henri Torkkola voitti Suomen naisten ykköspelaajan Johanna Paasikangas-Tellan. Latvialaisvahvistukset Nikita Meskovs ja Arturs Neiksans kaatoivat kärkipöydillä Viron maajoukkuepelaajat Melis Kaneepin ja Olav Seppin. Kolmen pelin päättyessä tasoihin sai Vammalan Shakkikerho ottelun nimiinsä 4,5-3,5.

Hienoisena ennakkosuosikkina isäntäseura lähti helsinkiläistä Shakkiseura Aatosta vastaan. Ottelu näytti keskivaiheilla kääntyvän vieraille. Henri Pohjala ja Jussi Kauko kuitenkin nappasivat voitot, samoin Henri Torkkola ja Mikko Salonen. Ulkomaalaisvahvistusten pelit päättyivät tasoihin. Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin isännille 5-3.

Sastamalalaiset ottivat arvokkaat pisteet heti kauden aluksi. Molemmat kaadetut vastustajat kuuluvat sarjan keskikastiin.

Vammalan Shakkikerho lähtee seuraaviin peleihin kärkipaikalta yhdessä Salon Shakkikerhon kanssa. SM-liiga jatkuu kuukauden kuluttua. Kolmosdivisioonassa sastamalaisten kakkosjoukkue avasi kautensa voittamalla Tammer-Shakin nelosjoukkueen murskaluvuin 5-0.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top