Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Eemi Tervaportin joukkue jatkoon Mestarien liigassa

Uutiset

Sastamalalaisilla on Mestarien liigassa kannustettavaa, vaikka VaLePa putosi.

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti (14). Kuva: CEV

Sastamalalaisilla on Mestarien liigassa kannustettavaa, vaikka VaLePa putosi. Keikyästä kotoisin olevan Eemi Tervaportin puolalaisjoukkue nappasi jatkopaikan.

Kotona pelaamansa turnauksen päätteeksi Jastrzebski Wegiel kaatoi Draisma Dynamo Apeldoornin 3-0 (25-20, 25-16, 25-17). Passari Eemi Tervaportti urakoi sivutuotteena kaksi ässää ja yhden torjunnan. Ensimmäisessä ottelussa samoin puhtain luvuin kaatui Stroitel Minsk.

Toisen kierroksen kaksi kolmen joukkueen lohkoa on suunniteltu pelattavaksi 12.-29. lokakuuta välillä. Jastrzebski Wegielin lohkon muut joukkueet ovat unkarilainen Fino Kaposvar sekä VaLePan lohkon voittanut romanialainen Arcada Galati. Toisen lohkon joukkueet selviävät myöhemmin.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: