Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Karkun evankelisella opistolla jatkuu lähiopetus noudattaen THL:n ohjeita – Koronatartunnan saanut ei ole asunut oppilaitoksella

Uutiset

Tartuntatautiyksikkö pitää yhteyttä karanteeniin asetettuihin.

Korona, näyte

Koronavirukseen liittyvää näytteenottoa. Kuva: Paula Pasanen, Tays

Sastamalassa Karkun evankelisella opistolla on todettu yhdellä henkilöllä koronatartunta. Altistuneet asetetaan karanteeniin.

Sairastunut ei asu oppilaitoksella, vaan hän on käynyt paikalla päivisin. Hänen kanssaan kontaktissa olleet ovat altistuneet ja heidät on asetettu karanteeniin. Kaupungin tartuntatautiyksikkö pitää yhteyttä karanteeniin asetettuihin.

"Toimimme tarkoin terveysviranomaisilta saamiemme ohjeiden mukaisesti. Tiedotamme sen mukaisesti opiskelijoille ja henkilökunnalle mahdollisesta altistumisesta. Altistumisvaara kohdistuu vain rajoitettuun määrään henkilöitä, ei kaikkiin opintolinjoihin eikä koko henkilökuntaan. Karkun evankelisella opistolla on edelleen turvallista opiskella", sanoo rehtori Marja Koskenniemi.

Oppilaitoksen muiden opiskelijoiden opetus jatkuu normaalisti lähiopetuksena noudattaen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita uusien tartuntojen ehkäisemiseksi. Kaupungin tartuntatautitiimi seuraa tilanteen kehittymistä.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: