Sastamalan Tukipalveluiden tietohallinto siirtymässä Tieralle

Uutiset

Internet

Viranhaltijat esittävät Sastamalan Tukipalveluiden tietohallintopalveluiden siirtämistä liikkeenluovutuksella kuntien omistamalle Tieralle. Muutoksella vastataan digitalisaation asettamiin haasteisiin.

“Tieran myötä nostamme ICT-inframme nykyaikaiselle tasolle ja saamme samalla käyttöömme sellaista erityisosaamista vaativaa asiantuntijuutta, jonka avulla varmistamme mukana pysymisen myös tulevaisuudessa”, perustelee kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg.

Tietohallinnon palvelut tuottava henkilöstö siirtyisi Tieran palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Toiminta jatkuisi nykyisissä tiloissa Vammalassa sijaitsevassa virastotalossa.

Sastamalan Tukipalvelun tulevaisuuden erilaisia vaihtoehtoja on tarkasteltu aktiivisesti jo pitkään. Yhtiön tuottamat talous- ja henkilöstöpalvelut siirtyivät tämän vuoden alusta Monetra Pirkanmaalle.

Tietohallintopalveluiden kohtalo on esillä konserni- ja elinvoimajaostossa. Tieran osakkeiden hankinnasta päätöksen tekee kaupunginhallitus.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top