Sasky tavoittelee Euroopan innovatiivisimman ammatillisen koulutuksen järjestäjän titteliä

Uutiset

Yleisön äänet vaikuttavat sijoitukseen.

SAKUstars

Sasky.

Sastamalassa, Huittisissa, Kokemäellä ja monilla muilla paikkakunnilla toimiva Sasky on vähintään Euroopan toiseksi innovatiivisin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutuskuntayhtymä on toinen kahdesta ehdokkaasta kilpailun loppuäänestyksessä.

Hakemuksessa Sasky nosti esiin esimerkiksi vahvan ja innovatiivisen yritysyhteistyön sekä laajat kumppanuusverkostot ja aktiivisen kansainvälisyystoiminnan. Lisäksi mainittiin kehittämistoiminnan ketteryys sekä työelämän, korkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen merkittävä yhteistyö alueen kilpailukyvyn kehittämiseksi.

Aikaisemmin Sasky on saanut kansainvälistä tunnustusta esimerkiksi yrittäjyysopetusmalleista ja 3D-yhteishankkeista.

Kilpailun voittaja valitaan yleisön ja raadin mielipiteiden perusteella. Äänestys on käynnissä verkossa 10. marraskuuta saakka.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat