Kyläkirjastojen puolesta tempaistaan Sastamalassa

Uutiset

Kiertue poikkeaa myös päättäjien pakeilla.

Kiikan kirjasto

Kiikan kirjasto.

Sastamalassa on käynnistynyt Kylä sydän kirjasto -kiertue. Ensimmäinen etappi on Karkun kirjasto.

Kiertue vierailee kirjapääkaupungin kaikissa kirjastoissa. Se poikkeaa myös päättäjien pakeilla ennen valtuuston talousarviokokousta.

Tempauksella haetaan kirjastokulttuurille ja kyläkirjastoille näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Kiertueella on valokuvauskehys, jossa voi valokuvata itsensä joko yksin, kaverin tai vaikkapa lempikirjan kanssa. Valokuvia toivotaan jaettavan aihetunnisteella #kyläsydänkirjasto.

Karkun ja Kiikan kirjastojen lakkauttaminen on ollut kaupungissa esillä osana säästötoimia. Sivistysjohtaja Pekka Kares kuitenkin muutti alkuperäsitä esitystään sivistyslautakunnan kokoukseen. Kirjastopalveluista laaditaan kokonaisselvitys.

Kylä sydän kirjasto -kiertue on Karkun kirjastolla 31.10. saakka, Kiikan kirjastolla 2.-7.11., Äetsän kirjastolla 9.-14.11., Kiikoisten kirjastolla 16.-21.11., Suodenniemen kirjastolla 23.-28.11., Mouhijärven kirjastolla 30.11.-5.12., Stormin kirjastolla 7.-12.12. ja pääkirjastolla 14.-31.12.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat