Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Sastamalan kaupunginhallitus kiristäisi tuloverotusta, muttei kiinteistöverotusta

Uutiset

Prosenteista päättää valtuusto.

Sastamalan kaupungintalo

Sastamalan kaupungintalo.

Veroprosentit äänestyttivät kaupunginhallitusta Sastamalassa. Kaupunginhallitus kiristäisi tuloveroprosenttia, mutta pitäisi kiinteistöverotuksen ennallaan.

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esitys tuloveroprosentin nostamisesta 21,50:een voitti äänin 7-4. Korotus olisi 0,75 prosenttiyksikköä.

Pertti Hakanen (kesk.) esitti tuloveroprosentiksi 21,25. Tätä kannattivat Päivi Pelttari (kok.) ja Pentti Haapahuhta (kesk.). Äänestyksessä he saivat tuekseen Mikko Rauvan (kok.). Kaupunginjohtajan esityksen kannalla olivat Antti-Matti Mattila (kesk.), Ashton Peasley (sd.), Pirjo Raunio (kd.), Pirkko Niemi (vas.), Reino Sivonen (sd.), Pirjo Vuorinen (kesk.) ja Jenni Jokinen (sd.).

Kiinteistöverot kaupunginhallitus pitäisi entisellään äänin 0-11. Vastaesityksen teki Antti-Matti Mattila, sitä kannattivat Ashton Peasley ja Pirkko Niemi. Äänestyksessä kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esitys korotuksista ei saanut taakseen yhtään luottamushenkilöä.

Kaupunginhallituksen esitys veroprosenteista menee valtuuston päätettäväksi.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: