VaLePa ryöstöretkellä Akaassa

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallon menestys jatkuu. Pukkipaidat eivät antaneet vieraissa mahdollisuuksia Akaa-Volleylle numeroin 0-3.

Ensimmäistä erää VaLePa vei koko ajan muutaman pisteen erolla päättäen sen 21-25. Toisessa erässä pukkipaidat venyttivät virheettömällä pelillä kaulaa lukemiin 11-25. Kolmas erä oli tasaisempi, mutta sekin päättyi vieraille numeroihin 19-25.

“Meiltä oli vahvaa suorittamasta koko rintamalla. Olen todella tyytyväinen etenkin keskipelaajien työskentelyyn”, sanoi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko antaen tunnustusta David Petterssonille ja Mikko Karjarinnalle.

Tilastot

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top