Sastamalassa nukuttu monta yötä ulkona, suosittu luontotempaus palkittiin

Uutiset

Nuku yö ulkona, Metsähotelli

Loppukesän tempaus kannustaa nukkuman yön ulkona.

Nuku yö ulkona -kampanja on saanut Metsä360-tunnustuksen. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran.

Suomen Ladun tempaus haastaa nukkumaan ulkona loppukesän yönä. Siihen on osallistuttu Sastamalassa aktiivisesti esimerkiksi Vammalan Retkeilijöiden järjestämissä tapahtumissa. Äetsän Kunto -81 toteutti pari vuotta sitten yhden kahdeksasta valtakunnallisesti esiin nostetusta Metsähotellista.

“Kampanja on konkreettinen, kekseliäs ja edistää lisäksi sosiaalista tasa-arvoa. Näemme siinä merkittävää yhteiskunnallista ja kansainvälisesti skaalattavaa potentiaalia”, sanoo Sitran hiilineutraalin kiertotalouden teeman johtaja Mari Pantsar. Hänen lisäkseen palkintoraatiin kuuluivat ST1:n pääomistaja Mika Anttonen ja visionääri Peter Vesterbacka.

Marjatta ja Eino Kollin säätiön rahoittama palkinto jaettiin ensimmäisen kerran. Se on arvoltaan 30 000 euroa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top