Ohittaja kolaroi ja suistui tieltä Laviassa

Uutiset

Laviassa kolaroitiin keskiviikkona iltapäivällä. Onnettomuus sattui Pohjanmaantien ja Heinolankulmantien risteyksessä kello 14.45.

Poliisi kertoo, että henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle, kun takaa tullut henkilöauto lähti ohittamaan sitä vasemmalta. Ohittaja törmäsi kääntyvämässä olleen auton vasempaan etuosaan ja suistui oikealle ojaan noin 50 metrin päähän.

Kääntymässä olleella henkilöautolla oli liikkeellä sastamalalainen mies. Hän ja kyydissä ollut nainen selvisivät vammoitta. Ohittavaa henkilöautoa ajanut kullaalainen nainen loukkasi törmäyksessä selkänsä. Hänet vietiin keskussairaalaan Poriin.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top