Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Ohittaja kolaroi ja suistui tieltä Laviassa

Uutiset

Takaa tullut lähti ohittamaan.

Laviassa kolaroitiin keskiviikkona iltapäivällä. Onnettomuus sattui Pohjanmaantien ja Heinolankulmantien risteyksessä kello 14.45.

Poliisi kertoo, että henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle, kun takaa tullut henkilöauto lähti ohittamaan sitä vasemmalta. Ohittaja törmäsi kääntyvämässä olleen auton vasempaan etuosaan ja suistui oikealle ojaan noin 50 metrin päähän.

Kääntymässä olleella henkilöautolla oli liikkeellä sastamalalainen mies. Hän ja kyydissä ollut nainen selvisivät vammoitta. Ohittavaa henkilöautoa ajanut kullaalainen nainen loukkasi törmäyksessä selkänsä. Hänet vietiin keskussairaalaan Poriin.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top