Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sauli Niinistö palkitsi Lojerin – Yhtiö taistelee globaaleja jättejä vastaan laadulla, käytettävyydellä ja kestävyydellä

Uutiset

“Arvokas tunnustus pitkäjänteisestä vientityöstä”, sanoo toimitusjohtaja Ville Laine.

Lojerin toimitusjohtaja Ville Laine.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt kansainvälistymispalkinnot. Huomionosoituksen saa muun muassa sastamalalainen Lojer Group.

“Palkinto on meille arvokas tunnustus pitkäjänteisestä, jo 1960-luvulla aloitetusta vientityöstä”, sanoo Lojerin toimitusjohtaja Ville Laine. Yhtiö pärjää kilpailussa globaaleja suuryrityksiä vastaan tuotteidensa korkealla laadulla sekä erinomaisella käytettävyydellä ja kestävyydellä. “Olemme ylpeitä suomalaisesta teollisuudesta ja viemme sitä ylpeästi myös maailmalle”, toteaa Laine.

Lojer on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja sekä alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Yhtiöllä on tehtaat Sastamalassa, Kempeleessä ja Hollolassa. Konserni tekee kuluvana vuonna noin 40 miljoonan euron liikevaihdon.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top