“Nyt on aika ladata akkuja ja valmistautua tulevaan vuoteen” – Sastamalan kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin joulutervehdys

Uutiset

Jarkko Malmberg

Jarkko Malmberg.

Päättyvä vuosi on ollut vahvasti koronaepidemian leimaama myös Sastamalassa. Ajankohtainen teema näkyy kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin joulutervehdyksessä.

Hyvää joulua! – kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin joulutervehdys

Vuosi 2020 on päättymässä ja se jää historiaan erikoisena vuotena. Covid-19–pandemia osoitti, kuinka äkkiä ja ennalta-arvaamatta koko maailman meno saattaa hetkessä muuttua, ja millaisia vaikutuksia tällaisilla mullistuksilla on ihan meidän kaikkien arkipäiväiseen elämään.

Onneksi näin joulun alla olemme saaneet positiivisia uutisia rokotteesta. Toivottavasti rokote tehoaa ja sen jakelussa onnistutaan, niin Suomessa kuin koko maailmassa, jotta paluu normaaliin elämään voidaan tehdä mahdollisimman pikaisesti.

Elämme vuoden pimeintä aikaa ja näyttää siltä, että emme täksi jouluksi saa lunta, vaan maa on edelleen sula ja nurmikon vihreys näkyvillä. Joulumieli tuskin kuitenkaan syntyy ulkoisista tekijöistä, vaan pysähtymisestä kiireen keskellä ja rauhoittumisesta. Joulun pyhät katkaisevat arkiset askareet ja tuovat valoa meille kaikille. Nyt on aika ladata akkuja ja valmistautua tulevaan vuoteen. Olkoon se onnekas meille kaikille!

Sastamalan kaupungin puolesta kiitän kaikkia kaupungin asukkaita, yrityksiä, henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita vuodesta 2020 ja toivotan Teille rauhallista ja turvallista Joulua!

Jarkko Malmberg
kaupunginjohtaja

Joulutervehdys on julkaistu Sastamalan kaupungin kotisivuilla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top