Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Amanda Kotaja ja Huittisten kaupunki jatkamassa sopimusta, uutena mukaan some-päivitykset

Uutiset

Kokonaisarvo 8 000 euroa ja tulosbonuksia menestyksen mukaan.

Amanda Kotaja

Amanda Kotaja.

Huittisten kaupunki ja ratakelaaja Amanda Kotaja ovat neuvotelleet yhteistyön jatkamisesta. Sopimus on kaupunginhallituksen hyväksyttävänä.

Uuden kaksivuotisen sopimuksen kokonaisarvo on 8 000 euroa eli 4 000 euroa vuodessa. Vanhan sopimuksen arvo oli 6 000 euroa eli 3 000 euroa vuodessa.

Yhteistyö tuo Huittisille näkyvyyttä esimerkiksi urheilijan vaatteissa. Uutena asiana Amanda Kotaja sitoutuu tekemään vuodessa kuusi sosiaalisen median päivitystä, joihin kaupunki liittyy positiivisesti. Lisäksi hän toimittaa kaupungille kolme kuvaa vuodessa. Kaupungilla on oikeus käyttää urheilijan nimeä ja kuvaa omissa markkinointi- ja tiedotusmateriaaleissa.

Menestyksen mukaan kaupunki suorittaa tulosbonuksia. Paralympialaisten kultamitalista maksetaan 2 000 euroa sekä hopea- tai pronssimitalista 1 000 euroa. MM-kilpailujen ulkoratojen mitalisijoituksen tulosbonus on 1 000 euroa ja EM-kilpailujen ulkoratojen mitalisijoituksen 500 euroa.

Huittisten kaupungin ja Amanda Kotajan välillä on ollut yhteistyösopimus vuodesta 2014 alkaen. Hän edustaa Vampulan Urheilijoita.

Yhteistyösopimuksen kustannukset katetaan kaupunginhallituksen käyttövaroista.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top