Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sanoma käynnistää isot yt-neuvottelut mm. paikallislehdissään

Uutiset

Muutokset koskevat muun muassa Tyrvään Sanomia ja Nokian Uutisia.

Tyrvään Sanomat

Mediatalo Sanoma Media Finland aloittaa alueellisissa ja paikallisissa uutistoimituksissaan yt-neuvottelut. Taustalla on toiminnan järjesteleminen uudelleen.

Paikallislehtien muutokset koskevat muun muassa Tyrvään Sanomia ja Nokian Uutisia. Yhtiö järjestelee kokonaisuutta uudelleen Pirkanmaalla. Tarkoituksena on kehittää mediabrändien sisältöyhteistyötä ja yhteistä suunnittelua. Lehtien lakkauttamisia ei suunnitella.

"Satakunnassa on sekä lukijoilta että tekijöiltä saatu hyviä kokemuksia siitä, miten yhdessä tekemällä voidaan vähentää pakollisten rutiinien kuormaa ja keskittyä tekemään journalismia asiakkaille", sanoo Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi. Järjestelyjä tehtiin maakunnassa jo aiemmin.

Lännen Media on tuottanut yhteistä aineistoa Aamulehteen ja Satakunnan Kansaan. Tämä on määrä korvata esimerkiksi STT:n ja Helsingin Sanomien sisällöillä.

Alustavan arvion mukaan muutokset voivat johtaa enintään 26 henkilön irtisanomiseen tai työsuhteen olennaisten ehtojen muutokseen. Yt-neuvottelujen piirissä on noin 150 työntekijää.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top