Sastamalan ja Satakunnan Osuuspankit mukana fuusion valmistelussa

Uutiset

Kolme Osuuspankkia suunnittelee suunnittelee yhdistymistä. Mukana valmistelussa ovat Sastamalan, Satakunnan ja Satapirkan Osuuspankit. Taustalla on muun muassa sääntelyn kiristyminen.

“Tavoitteena on selvittää tänä keväänä, voisimmeko yhdistää pankkiemme voimat laadukkaiden pankkipalveluiden saatavuuden turvaamiseksi kaikille asiakkaillemme”, kertoo Sastamalan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Lassi Uotila.

Kaikki kolme pankkia ovat vakavaraisia, mutta niiden palvelukyvyltä ja tehokkuudelta vaaditaan jatkuvasti enemmän. Asiakkaiden käyttäytymisessä ja tarpeissa sekä alan kilpailussa on tapahtunut muutoksia.

“Voimien yhdistäminen antaisi meille hyvät lähtökohdat ylläpitää ja vahvistaa elinvoimaisuutta toimialueella ja vastata asiakkaiden toiveisiin myös jatkossa. Pääomiltaan vahva pankki pystyy vastaamaan paremmin yritysten, maatalouden ja henkilöasiakkaiden rahoitustarpeisiin”, sanoo Satakunnan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Reijo Nummikari.

Yhdistyminen on selvityksen valmistuttua kunkin pankin hallituksen käsiteltävänä. Lopulliset päätökset tehdään syksyllä edustajistojen kokouksissa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top