“Huhujen perusteella emme tiedota” – Huittisten kaupunki vastaa kritiikkiin

Uutiset

Huittinen, Toinen hirvi

Huittisten kaupunki kertoo, että sen viestintää karanteenien rikkomisen osalta on kyseenalaistettu. Asiaan halutaan vastata.

“Tietoomme on saatettu jäljitystyön ja näytteenoton yhteydessä usealta eri henkilöltä, että karanteeneja on rikottu. Kevein perustein ja pelkkien epämääräisten huhujen perusteella emme tiedota, vaan tarkkaan harkiten ja riskit punniten”, kaupunki toteaa.

“Velvollisuutemme oli nopeasti tiedottaa asiasta, jotta karanteenirajoitusten merkitys ymmärrettäisiin. Tehtävämme on myös reagoida etukäteen, jotta epidemia saadaan rajattua mahdollisimman nopeasti.”

Karanteenirikkomuksia kaupunki ei kohdista yksittäistapauksiin. Niitä ei tule myöskään yhdistää yksittäisiin tiedotteisiin.

Huoli tilanteesta on todellinen. “Nyt on jokaisen aika suhtautua viruksen leviämiseen vakavasti. Karanteenirajoituksia tulee ehdottomasti noudattaa”, kaupunki toteaa.

Kansalaisia muistutetaan varotoimista. Tartojen välttäminen ja tautiketjujen katkaiseminen on kaikkien vastuulla. Hyvästä käsihygieniasta, turvavälien ja kokoontumisrajoitusten noudattamisesta sekä maskin käytöstä tulee huolehtia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top