Sastamalassa yläkoulut ja lukio etäopetukseen

Uutiset

Sosiaali- ja terveysministeriö ohjeisti sairaanhoitopiirejä.

Äetsän koulu

Äetsän koulu.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän käsitys etäopetuksesta jalostui muutamassa päivässä. Väliin mahtui kirjeenvaihtoa sosiaali- ja terveysministeriön suunnasta. Yläkouluissa ja toisella asteella siirrytään maanantaina etäopetukseen.

Sastamalassa noudatetaan linjauksia. Perusopetuksen yläluokat ja Vammalan lukio ovat hiihtoloman jälkeen kolme viikkoa etäopetuksessa. Järjestelyistä tiedotetaan Wilman kautta. Ylioppilaskirjoitukset järjestetään ylioppilastutkintolautakunnan ohjeiden mukaisesti.

Valmistelut etäopetukseen siirtymisestä tehtiin kovalla kiireellä Sastamalassa, kun valtioneuvosto kertoi linjauksista viime torstaina. Koululaisille muun muassa jaettiin tietokoneita hiihtolomaviikon painaessa päälle. Illan edellä perjantaina Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä kuitenkin tiedotti, että etäopetukseen siirtymiseen ei ole maakunnassa epidemiologisia perusteita.

Sosiaali- ja terveysministeriö ohjeisti sairaanhoitopiirejä alkuviikolla. Leviämisvaiheen toimenpiteet tulee ottaa käyttöön kunkin alueen epidemiologisista tunnusluvuista riippumatta.

Vapaa-aikaa ja harrastuksia koskevista rajoitusten muutoksista kaupunki tiedottaa myöhemmin.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat