Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

VaLePa aloitti puolivälierät voitolla

Uutiset

Tiukka ottelu.

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo aloitti puolivälierät voitolla vieraissa. Etta kaatui tiukassa ottelussa Oulussa 1-3 (15-25, 25-27, 25-18, 21-25).

Ensimmäinen erä tuli selkeästi VaLePalle. Etta teki erään paljon omia virheitä ja auttoi niillä VaLePan erävoittoa. Janne Marttilalle sattui virheputki erässä ja Olli Kuoksa vaihtoi hänen tilalleen Kasimir Vuorisen.

Toiseen erään Kuoksa otti Juha Ahon Markus Väisäsen tilalle ja Vuorinen jatkoi kentällä. Nämä muutokset toivat tehoa Ettan hyökkäyksiin Jan Heleniuksen rinnalla. Ettan hakkuri Aleksi Muukkonen oli pimennossa ensimmäisen erän, mutta nousi toiseen erään uudelle tasolle. Erä eteni tasaisena jatkopisteille. Sakari Mäkinen nosti VaLePan kahdesti eräpalloon hienoilla nelospaikan hyökkäyksillä. Erän ratkaisu tuli Ettan kahdella suoralla virheellä.

Pitkän erätauon jälkeen VaLePa jäi vahvasti rynnistäneen Ettan jalkoihin. Heleniuksen ja Nuutti Niinvaaran pitkien syöttöputkien jälkeen Etta eteni johtoon jo 9-2, eikä VaLePa onnistunut kuromaan. Helenius ja Vuorinen hyökkäsivät hurjalla 75 prosentin teholla.

Neljännessä erässä pukkipaidat menivät tilanteeseen 10-5, mutta Etta meni Heleniuksen syöttövuorolla ohi numeroihin 11-10. VaLePa otti erän haltuunsa David Petterssonin näyttävillä keskihyökkäyksillä. Romans Sauss pystyi nostamaan tasoaan vaisun alun jälkeen. VaLePan johtaessa 17-16 otti Mikko Karjarinta tärkeimmän torjunnan Jan Heleniuksesta, joka siihen asti oli pitelemätön nelospaikalla. Saussin hyökkäys päätti ottelun.

Puolivälierät jatkuvat Sastamalassa lauantaina. VaLePalla on mahdollisuus katkaista sarja tuolloin.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top