Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Pirkanmaa koronan leviämisvaiheessa, lasten ja nuorten ryhmäharrastukset tauolle

Uutiset

Tilanne on huonontunut.

Käsienpesu

Koronaviruksen torjunnassa hyvä hygienia on tärkeää.

Koronatilanne on Pirkanmaalla huonontunut. Pandemiaohjausryhmä totesi maakunnan olevan leviämisvaiheessa.

Kaikkia lasten ja nuorten sisätiloissa toimivia harrastusryhmiä kehotetaan pitämään tauko 5. huhtikuuta saakka. Ulkona tulee noudattaa opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta.

“Rakennamme tällä ratkaisulla polkua lähiopetukseen palaamiseen mahdollisimman pian. Koulun lähiopetus on yläkoululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden ensisijainen oikeus harrastuksiin nähden”, sanoo pandemiaohjausryhmän puheenjohtaja, johtajaylilääkäri Juhani Sand. Takaisin lähiopetukseen siirtymistä käsitellään ensi viikolla.

Harrastusten jatkuminen edellyttää tartuntatilanteen rauhoittumista.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top