Sastamalasta, Punkalaitumelta ja Huittisista peruttu rokotusaikoja

Uutiset

Taustalla THL:n päätös keskeyttää Astra Zenecan rokotteen käyttö.

THL:n päätös keskeyttää Astra Zenecan rokotteen käyttö näkyy myös Sastamalassa ja Punkalaitumella sekä Huittisissa. Jo annettuja rokotusaikoja joudutaan perumaan.

Sastamalassa rokotusajat perutaan Vinkistä tiistailta 23. maaliskuuta sekä Mouhijärven terveysasemalta maanantailta 22. maaliskuuta ja tiistailta 23. maaliskuuta. Punkalaitumen terveysasemalta rokotusajat perutaan tiistailta 23. maaliskuuta.

Korvaavaa rokotetta ei ole saatavilla varatuille ajoille. Rokotusten mahdollinen jatkuminen Astra Zenecan rokotteella on auki. Aikoja ei siten voida siirtää mihinkään tiettyyn ajankohtaan.

Peruutuksista lähetetään tekstiviestejä maanantain ja tiistain aikana. Tieto soitetaan, mikäli asiakas ei pysty vastaanottamaan tekstiviestiä.

Asiakas voi itse perua varatun ajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 667 3696. Testiviestissä tulee ilmoittaa oma nimi, henkilötunnus, rokotuspaikka ja varattu aika.

Ajantasaista tietoa rokotusten tilanteesta löytyy Sotesin kotisivuilta.

Huittisissa rokotukset perutaan perjantailta 26. maaliskuuta. Muina päivinä ovat käytössä muut rokotteet. Kaupunki on alkuviikolla yhteydessä henkilöihin, joita peruminen koskee. Heille annetaan uudet ajat.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat