VaLePa pakkovoiton edessä finaaleissa – "Jäimme jalkoihin"

Uutiset

Lelu Ojansivu takoi ässiä.

VaLePa, Savo Volley

VaLePa. Kuva: Hannu Moilanen

Mestaruusliigan finaalien avauksessa VaLePa taipui Savo Volleylle vieraissa 1-3 (25-19, 21-25, 25-22, 25-11). Pukkipaitojen on voitettava seuraava ottelu pysyäkseen kiinni kultamitalien syrjässä.

Savo Volley karkasi heti kärkeen, kun Lelu Ojansivu syötti peräkkäin neljä ässää. Koko otteluun hän urakoi niitä seitsemän.

"Lähdimme peliin hyvällä ilmeellä. Ensimmäisen erän saimme suurelta osin Lelun syötöillä, mutta sen jälkeen rupesimme pelaamaan lentopalloa", sanoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko myönsi tasoeron ottelussa. "Savo Volley oli löytänyt oikean tunnelman peliinsä. Meillä oli vihainen joukkue vastassa", hän luonnehti. "Jäimme tänään jalkoihin."

Finaalit ratkeavat kahdella voitolla, joten sarja on jo katkolla Savo Volleylle. Toinen ottelu pelataan lauantaina Sastamalassa.

Tilasto

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat