Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Petteri Orpo kampanja-avauksessa Sastamalassa: "Politiikan tekemisen tavoitteena on, että ihmiset voivat hyvin"

Uutiset

Ehdokkaat ovat yhdessä laatineet paikallisen vaaliohjelman.

Toivonkulma, Kokoomus, RKP, kampanja-avaus

Vaalipäällikkö Leena Palomäki, kansanedustaja Arto Satonen, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jukka Pusa, lausuja Kirsti Jokela ja taiteilija Veli-Pekka Bäckman.

Sastamalassa vaaliliitossa olevat kokoomus ja RKP avasivat kuntavaalikampanjansa. Ehdokkaat ovat yhdessä laatineet paikallisen vaaliohjelman.

Virtuaalisesti järjestettyyn tilaisuuteen osallistuivat myös kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz.

"Politiikan tekemisen tavoitteena on, että ihmiset voivat
hyvin. Hyvinvointia voidaan ylläpitää vain työllä: Sastamalakin voi seistä omilla jaloillaan vain, jos kaupungissa on elinvoimaisia yrityksiä ja työpaikkoja", sanoi Petteri Orpo.

Ehdokkaat ovat laatineet yhdessä paikallisen vaaliohjelman. "Olemme tyytyväisiä ajan hengen mukaisesti uudistuvan kaupungin toimintaan ja voimme suositella Sastamalaa. Uudella valtuustokaudella haluamme edistää asukkaiden hyvinvointia, asumisviihtyvyyttä, liikenneyhteyksiä sekä menestyvää yritystoimintaa", kertoi kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja Päivi Pelttari.

Kokoomuksella on Sastamalassa nyt 35 ehdokasta. Uusin kiinnitys on Steven Buckingham.

· · · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top