Lähetä meille postia: Julkaisemme mielipidekirjoituksia, vastaanotamme juttuvinkkejä

Tiedotteet

Kokemäenjokilaakson Uutisissa on oma palsta lukijoiden mielipidekirjoituksille. Otamme myös vastaan juttuvinkkejä.

Tietokone

Kokemäenjokilaakson Uutisissa on nyt oma palsta mielipidekirjoituksille. Lisäksi ne saavat näkyvyyttä etusivullamme. Otamme myös vastaan juttuvinkkejä.

Mielipidekirjoitukset julkaistaan pääsääntöisesti kirjoittajan omalla nimellä. Jos kirjoittaja haluaa käyttää nimimerkkiä, tulee hänen lähettää oikea nimensä toimituksen tietoon. Mahdollisuuksien mukaan toivomme kirjoittajan toimittavan myös oman valokuvansa, joka esitetään kirjoituksen ohessa. Valokuva ei kuitenkaan ole pakollinen.

Suosittelemme kirjoittamaan ytimekkäästi. Hyvä maksimipituus tekstille on noin tuhat merkkiä välilyönnit mukaan luettuna.

Julkaistavat mielipidekirjoitukset valitaan toimituksellisin perustein. Pääsääntöisesti kaikki asialliset ja alueeseemme liittyvät tekstit julkaistaan. Mielipidekirjoitukset editoidaan, eli esimerkiksi mahdolliset kirjoitusvirheet korjataan ja tekstiä voidaan sujuvoittaa.

Juttuvinkkejä otamme vastaan laajalla skaalalla. Meitä tekijöitä ja lukijoitamme kiinnostavat alueeltamme yhtä lailla luontohavainnot, teatteriesitykset, politiikan kädenväännöt, taidenäyttelyt kuin paikalliset persoonallisuudet. Tässä vain muutama esimerkki.

Palstatilaa saavat myös tapahtuma- ja menovinkit.

Tiedotteen tai vinkin ei tarvitse olla viimeistelty tai huoliteltu. Jutun kirjoittaminen on toimituksen työtä. Vaikka ranskalaisin viivoin naputeltu teksti käy hyvin.

Kirjoitukset, kuvat ja muun materiaalin voi lähettää osoitteeseen:

toimitus@kokemaenjokilaakso.fi

Otamme aineistoja vastaan myös lomakkeella.

Kiitos yhteistyöstä!

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat