Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sasky investoi Sastamalassa ja Kokemäellä miljoonalla

Uutiset

Yhtymäkokous myönsi lisämäärärahoja.

Sasky

Sasky.

Koulutuskuntayhtymä Saskyn yhtymäkokous päätti kuluvan vuoden talousarvioon useita muutoksia investointien osalta. Tämän myös päästään parantamaan oppimisympäristöjä muun muassa Sastamalassa ja Kokemäellä. Molemmilla paikkakunnilla investoinnit ovat lähes miljoona euroa.

Vammalan ammattikoulun osalta lisämäärärahoja myönnettiin Niemen Tehtaiden ja Saskyn yhteiseen puualan oppimisympäristöön ja siihen liittyviin tilamuutoksiin kaikkiaan 400 000 euroa, sähköosaston rakentamiseen 450 000 euroa, sähköalan tilojen kalustamiseen 120 000 euroa sekä parturi-kampaamo-osaston sisäkaton kunnostukseen 10 000 euroa.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Kokemäen yksikön navetan rakentaminen sai 950 000 euroa.

Yhtymäkokous myös hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top