Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

"Äärettömän hieno kunnianosoitus" – Sastamala Gregoriana vanhan musiikin "keskieurooppalaiseen kerhoon"

Uutiset

Festivaali kutsuttiin kansainvälisesti merkittävän ja arvostetun REMA:n jäseneksi.

Sastamala Gregoriana

Sastamala Gregoriana.

Sastamala Gregoriana on päässyt kansainvälisesti merkittävän ja arvostetun vanhan musiikin toimijoiden verkoston REMA:n jäseneksi. Suomesta mukaan on aiemmin kutsuttu kaksi tapahtumaa.

"Se, että festivaalimme valittiin mukaan, on äärettömän hieno kunnianosoitus ja mahdollisuus verkostoitua, osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tilaisuuksin, sekä luoda uutta toimintaa ihan uudella tavalla ja mittapuulla", kertoo festivaalijohtaja Johannes Rantanen. "Jotakin olemme tainneet tehdä oikein, sillä ihan helppoa jäseneksi pääseminen tähän vahvasti keskieurooppalaiseen kerhoon ei ole", hän iloitsee.

Sastamala Gregorianan Pyhän Marian kirkossa järjestettäviin konsertteihin on voitu laittaa myyntiin enemmän pääsylippuja. Kiintiötä on kasvatettu maltillisesti huomioiden aluehallintoviraston linjaukset. Lippuja tulee myöhemmin vielä enemmän saataville, jos tautitilanne antaa siihen mahdollisuuden.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top