Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kylätunnustukset haussa Pirkanmaalla

Uutiset

Kuka vain saa ehdottaa Vuoden Kylää, Vuoden Kylätekoa ja Vuoden Kylätoimijaa.

Lantula, Vuoden kylä 2021

Lantula valittiin viime vuonna Pirkanmaan Vuoden Kyläksi ja palkittiin juuri valtakunnallisesti. Kyläasiamies Jani Hanhijärvi Pirkan Kylistä, puheenjohtaja Leena Virri-Hanhijärvi Lantulan seudun kyläyhdistyksestä ja puheenjohtaja Petri Rinne Suomen Kylistä.

Pirkanmaalla etsitään Vuoden Kylää, Vuoden Kylätekoa ja Vuoden Kylätoimijaa. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki.

Vuoden Kylän tunnustus voidaan myöntää esimerkiksi huomionarvoisesta toiminnasta tai uudenlaisen toimintatavan keksimisestä. Viimeksi palkittiin Lantula Sastamalasta. Vuoden Kyläteko saattaa olla vaikkapa kyläläisiä liikuttanut ja puhuttanut yksittäinen tempaus, kuten kylätalon remontti tai kyläkirjan julkaisu. Vuoden Kylätoimija on kylätoiminnan laajassa kentässä ansioitunut henkilö.

Saajat valitsee kylätoiminnasta riippumaton, mutta maakunnan kylät hyvin tunteva asiantuntijaryhmä. Tunnustukset myöntää Pirkan Kylät.

Haku päättyy tiistaina 8. kesäkuuta.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top