Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vihreät teki rikosilmoituksen vaalijulisteiden töhrimisestä Sastamalassa

Uutiset

Ilkivaltaa on toistuvasti ollut Kiikoisissa.

Sastamalassa Kiikoisissa on ilmennyt vaalijulisteisiin kohdistunutta ilkivaltaa. Vihreä Sastamala on tehnyt asiassa rikosilmoituksen.

Kiikoisissa havaittiin ensimmäinen julisteiden töhriminen torstaina 27. toukokuuta. Julisteiden päälle nidottiin uudet seuraavana päivänä. Näiden julisteiden repiminen todettiin viime perjantaina.

Ensimmäisellä kerralla ilkivalta oli kohdistunut myös keskustan ja SDP:n julisteisiin. Toisella kerralla kohteena oli vain vihreät.

Julisteisiin töhrityistä iskulauseista huolimatta Vihreän Sastamalan edustajat toivovat, että mitään tahoa ei syyllistetä ennen kuin tekijä on saatu kiinni ja hänen motiivinsa on selvitetty.

"Demokratia ja Sastamalan kehittäminen edellyttävät yhteistyötä, vaikka asiakysymyksistä oltaisiin eri mieltä. Typerät tihutyöt eivät ole sen arvoisia, että niiden kannattaisi antaa haitata yhteistyön henkeä", vihreät toteavat.

Vahingonteosta on rikosilmoituksen tehnyt Vihreän Sastamalan puheenjohtaja Jorma Lehtonen. Asianomistajana on Vihreä Sastamala.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top