Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamala myy Mouhijärveltä perintötilan, mutta raha ei riitä – ostajalta edellytetään liiketoimintasuunnitelmaa

Uutiset

Vähä-Tiisalaan tahdotaan alueen elinvoimaa parhaiten edistävää toimintaa.

Talo

Vähä-Tiisalan tila Mouhijärvellä päätyi Sastamalan kaupungille valtioneuvoston päätöksellä viime vuonna. Omistaja oli kuollut perillisittä.

Kaupunki on päättänyt asettaa myyntiin Vähä-Tiisalan tilasta noin kolmen hehtaarin määräalan ja talouskeskuksen rakennukset, jotka pääosin ovat mittavan peruskorjauksen tarpeessa. Kauppahinta on 180 000 euroa.

Kokonaisuutta ei saa haltuunsa pelkällä rahalla. Kiinteistö myydään alueen elinvoimaa parhaiten edistävän liiketoimintasuunnitelman esittävälle taholle. Menettelyä kutsutaan niin sanotuksi käänteisen kilpailutuksen malliksi.

Tarjouskilpailun järjestämistä varten on nimetty työryhmä. Siihen kuuluvat konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Erkki Välimäki, konserni- ja elinvoimajaoston ja kaupunginhallituksen jäsen Mikko Rauva, elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru, tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi, maankäyttöjohtaja Ilmari Mattila ja kaupungingeodeetti Arto Vuorijärvi.

Asiasta päätti kaupunginhallitus.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top