Mainos

Mainos - RTT: Lear

Mikko Rauva yritysasiantuntijaksi Sastamalan kaupungille

Uutiset

Elinkeinotiimi vahvistuu.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungin elinkeinotiimi vahvistuu.

Uutena yritysasiantuntijana aloittaa yrittäjä Mikko Rauva. Hän vastaa tehtävässään kaupungin yritys- ja sijoittumispalveluista eli yritystonttien ja -toimitilojen myynnistä, uusien yritysten kontaktoinnista sekä suoramarkkinoinnista. Työhön kuuluu myös paikallisten yritysten ohjaus ja neuvonta.

Rekrytointi mahdollistaa elinkeinotiimissä tehtävien ja toimenkuvien selkiyttämisen. "Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vieläkin parempaa palvelua", kertoo kaupungin elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru.

Mikko Rauva aloittaa tehtävässä elokuun alussa. Hakijoita oli seitsemäntoista.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top