Ellivuoressa satsataan kansainväliseen myyntiin ja vastuulliseen matkailuun

Uutiset

Yrityskoordinaattori aloittaa, kun hankkeen rahoitus varmistuu.

Ellivuori

Ellivuori.

Sastamalassa kehitetään Ellivuoren aluetta jatkohankkeessa.

Yrityskoordinaattoriksi on valittu luontomatkailuyrittäjä, tradenomi Antti Henriksson Säkylästä. Hänen keskeisimpiä tehtäviää on auttaa alueen yrityksiä kansainvälisen kaupan aloittamisessa sekä digitaalisen markkinoinnin ja vastuullisen matkailun kehittämisessä.

"Ellivuoren aluetta rakennetaan voimakkaasti ja kaupunki haluaa hankkeen koordinoinnin myötä olla mukana tukemassa alueen yritysten ja palveluiden kehittymistä", kertoo elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru. "Antti Henriksson tuntee itsekin yrittäjänä toimineena matkailuyritysten tarpeet ja haasteet", hän täydentää.

Yrityskoordinaattori aloittaa, kun hankkeen rahoitus varmistuu. Joutsenten reitin puoltama hakemus on parhaillaan Pirkanmaan ELY-keskuksen käsiteltävänä.

· · · ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat