Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Juhannus lämmin, paikoin epävakainen

Uutiset

Kokkojen polttaminen on kiellettyä, jos metsäpalovaroitus on voimassa.

Paikallisia sade- ja ukkoskuuroja on odotettavissa läpi juhannuksen. Metsäpalovaroituksia on yhä voimassa maan etelä- ja keskiosassa.

Juhannusaattoa perjantaita vietetään suuressa osassa maata kesäisen lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Paikallisia sade- tai ukkoskuuroja voi kuitenkin esiintyä. Päivän ylin lämpötila on +22…+28 astetta, yön alin noin +15 astetta.

Juhannuspäivänä lauantaina vähäinen matalapaine saapuu kaakosta maahamme. Sää muuttuu maan etelä- ja keskiosassa epävakaisemmaksi. Sade- tai ukkoskuuroja tulee monin paikoin ja sateet voivat olla rankkojakin. Lämpötiloissa ei tapahdu suuria muutoksia.

Sunnuntaina maan etelä- ja keskiosassa pilvisyys on vaihtelevaa. Sade- tai ukkoskuurot ovat yhä mahdollisia. Päivän ylimmät lämpötilat hieman laskevat ja ovat +20… +25 astetta.

Matalapaineen reittiin sekä sade- ja ukkoskuuroihin liittyy vielä normaalia enemmän epävarmuutta. Ennusteiden kehittymistä on syytä seurata.

"Paikallisista sade- ja ukkoskuuroista huolimatta metsäpalovaroituksia on todennäköisesti juhannuksena voimassa paikoin maan etelä- ja keskiosassa", muistuttaa ylimeteorologi Henri Nyman. Metsäpalovaroituksen aikana on kokkojen polttaminen aina kiellettyä.

Voimassa olevat varoitukset löytyvät tästä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top