Mainos

Mainos - RTT: Lear

Sastamala kasvaa juhannuksena 30 prosenttia

Uutiset

Väki matkustaa isoista kaupungeista mökeille.

Onki, kesä, ranta

Juhannuksena ihmiset matkustavat mökeille. Isoissa kaupungeissa on autiota.

Tilastokeskuksesta kehittämispäällikkö Pasi Piela ja yliaktuaari Ossi Nurmi ovat määritelleet paikkakunnille teleoperaattoridataan perustuvan juhannuskertoimen. Se kuvaa juhannuspäivän väkimäärää suhteessa tavanomaiseen väestöön.

Sastamala on saanut juhannuskertoimeksi 1,3. Kaupungin alueella väestön määrä on siis juhannuksena 30 prosenttia suurempi kuin normaalisti. Punkalaitumen juhannuskerroin on 1,6, Kokemäen 1,5 ja Säkylän 1,2. Huittinen sen sijaan pienenee arvolla 0,9.

Eri paikkakuntien juhannuskertoimia voi tutkia täällä.

· · · · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top