Jari Andersson nousee valtuuston puheenjohtajaksi Sastamalassa

Uutiset

Valtaosan valinnoista sinetöi uusi valtuusto kokouksessaan.

Jari Andersson

Jari Andersson.

Sastamalassa kokoomuksen ja RKP:n uusi valtuustoryhmä on nimennyt ehdokkaansa luottamushenkilöpaikoille.

Valtuuston puheenjohtajaksi nousee Jari Andersson ja toiseksi varapuheenjohtaksi Mikko Rauva. Kaupunginhallituksen jäseniksi tulevat Kari Kaaja toisena varapuheenjohtajana, Päivi Pelttari ja RKP:n Wilhelm von Nandelstadh.

Lautakuntien ja muiden toimielinten puheenjohtajuuksia kokoomuksella ja RKP:llä on useita. Teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi nimetään Lauri Tapio, konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtajaksi Wilhelm von Nandelstadh, tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi Mirva Iso-Kukkula, keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi Veikko Ala-Erkkilä, Sastamalan Vuokratalot Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi Maria Jokinen ja ympäristölautakunnan varapuheenjohtajaksi Leena Palomäki.

Esityksen valittavista teki valtuustoryhmälle kokoomuksen kunnallisjärjestön hallitus.

Luottamushenkilöpaikkojen jakautumisesta ryhmien kesken on sovittu kuntavaalien jälkeen mandaattineuvotteluissa. Valtaosan valinnoista sinetöi uusi valtuusto kokouksessaan 16. elokuuta.

Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmä on järjestäytynyt. Puheenjohtajaksi valittiin Arto Satonen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Lauri Tapio ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Leena Finska. Valtuustoryhmän sihteerinä toimii sisustussuunnittelija Leena Palomäki.

· · ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat