Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Finnish Chemicalsin vanhassa riita-asiassa sopimus, Kemira maksaa 22,75 miljoonan korvaukset

Uutiset

CDC vaati korvausta väitetyistä vahingoista, jotka liittyvät väitettyyn vanhaan kilpailulainsäädännön rikkomukseen yli 20 vuotta sitten.

Kemira Chemicalsin Äetsän tehdas.

Kemira Chemicalsin Äetsän tehdas.

Kemira Chemicals Oy on sopinut CDC:n kanssa vahingonkorvausta koskevan riita-asian. Yhtiö maksaa kuluja ja korvauksia yhteensä 22,75 miljoonaa euroa.

CDC vaati korvausta väitetyistä vahingoista, jotka liittyvät Finnish Chemicals Oy:n väitettyyn vanhaan kilpailulainsäädännön rikkomukseen natriumkloraattiliiketoiminnassa vuosina 1994-2000. Kemira osti Finnish Chemicalsin vuonna 2005 ja yhtiön nimeksi muutettiin Kemira Chemicals.

"Olemme tyytyväisiä sopimukseen, sillä se poistaa epävarmuuden vuosien 1994-2000 liiketoimintaa koskevan riita-asian lopputuloksesta. Tapaus on nyt Kemiran osalta loppuun käsitelty", sanoo toimitusjohtaja Jari Rosendal.

Kemira Chemicals maksaa CDC:lle kuluja ja korvauksia yhteensä 22,75 miljoonaa euroa. Kemira on kirjannut vuoden 2019 viimeisellä vuosineljänneksellä 11,5 miljoonan euron varauksen riita-asiaan liittyen. Jäljelle jäävä 11,25 miljoonaa euroa kirjataan kuluksi kuluvan vuoden toiselle vuosineljännekselle.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top