Satakunta pakitti leviämisvaiheeseen: Perusterveydenhuolto todella kuormittunut

Uutiset

Tartunnat ja ilmaantuvuus noin kaksinkertaistuivat.

Koronatesti

Koronatesti.

Koronatilanne on heikentynyt Satakunnassa. Tartuntojen määrä ja ilmaantuvuus ovat noin kaksinkertaistuneet viikossa.

Maakunnassa on tullut ilmi lukuisia joukkoaltistuksia. Harjavallassa paljastunut akkutehtaan alihankkijoiden laaja epidemia on ruuhkauttanut Keski-Satakunnan ja Porin perusturvan tartunnanjäljityksen.

Sairaanhoitopiirin alueella perusterveydenhuolto on tällä hetkellä hyvin kuormittunut koronan hallinnasta. Testaukset, jäljitys ja rokotukset vievät erittäin paljon voimavaroja. Taudin vuoksi sairaalahoidon tarve ei ole lisääntynyt.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat