Nuoret valitsivat voittajan: Sastamala sai 24 ehdotusta Kaalisaaren hyppytornin ja laiturin suunnittelukilpailussa – "Työt olivat upeita"

Uutiset

Laatu ja lukumäärä yllättivät iloisesti.

Kaalisaari

Kaalisaari. Kuva: Reijo Keskikiikonen

Sastamalassa arkkitehti- ja rakennusarkkitehtiopiskelijoille järjestetty kilpailu poiki 24 ehdotusta Kaalisaaren hyppytornista ja aktivointilaiturista. Laatu ja lukumäärä yllättivät iloisesti.

"Työt olivat upeita. Kilpailun kautta Sastamala sai paljon positiivista näkyvyyttä ja monet nuoret tutustuivat Sastamalaan", riemuitsee kaupungin yritysasiantuntija Teresa Herrero Vidfelt.

Kilpailun järjestivät kaupunki ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Esiraati karsi töistä jatkoon neljä. Kokoonpanoon kuuluivat järjestäjien, nuorisovaltuuston ja Kalssu ry:n edustajat. Finalisteista voittajan valitsivat oppilaskunnat ja nuorisovaltuusto.

Kilpailutyöt julkaistaan maanantaina kaupungin kotisivuilla. Voittaja paljastetaan perjantaina ja tilaisuutta voi seurata netissä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat