Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Maajussi-Kalle mukana pokkaamassa palkinnot, Vuoden kyläksi valitulle Sastamalan Lantulalle tuomisia gaalasta: Vaihtoehto-Nobel ja YK:n ystävien kunniamaininta

Uutiset

"Meidän väkemme on tämän tunnustuksen ansainnut", sanoo kyläyhdistyksen puheenjohtaja Leena Virri-Hanhijärvi.

Lantula, Vuoden kylä

Vuoden kylän tunnustuksen jakoi Suomen Kylien puheenjohtaja Petri Rinne (oikealla). Lantulan kylää edustivat Tarmo Hoilijoki (vasemmalla) ja nuoren polven isäntä Kalle Hanhijärvi, joka on tuttu Maajussille morsian -televisiosarjasta.

Sastamalan Lantulaa on palkittu monin tavoin. Tunnustuksia luovutettiin Maaseutuparlamentin yhteydessä.

Vuoden kyläksi valittu Lantula sai tuomisina Vaihtoehto-Nobelin ja YK:n ystävien kunniamaininnan. Vaihtoehto-Nobel myönnettiin Suomen Kylille vuonna 1992 saavutuksista maaseudun elvyttämisessä. YK:n ystävien kunniamaininta on vuodelta 1995, jolloin kansainvälinen raati huomioi viisikymmentä yhteisöä työstä yhteisöjen voimaantumisen hyväksi.

Lantulan seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Leena Virri-Hanhijärvi on iloinen aktiivisten kyläläisten puolesta. "Lantulan valinta Vuoden kyläksi tuntuu todella hyvältä. Meidän väkemme on tämän tunnustuksen ansainnut", hän sanoo.

Kiertopalkintojen lisäksi Lantula sai kunniakirjat.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top