Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Pakari palautettiin palvelusetelituottajaksi Punkalaitumella – Puutteet korjattu

Uutiset

Yksikkö ollut sekä aluehallintoviraston että Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen valvonnassa.

Vanhus, ikäihminen

Ikäihminen. Kuvituskuva.

Punkalaitumella toimiva Esperin Hoivakoti Pakari on palautettu Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelusetelituottajaksi. Yksikkö poistettiin rekisteristä tilapäisesti viime marraskuussa perustuen puutteisiin palvelu- ja hoitokäytännöissä.

Pakari on ollut sekä aluehallintoviraston että Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen valvonnassa. Uusia asiakkaita yksikköön ei ole sijoitettu. Esimerkiksi neuvonta- ohjaus- ja valvontakäyntejä on tehty useita.

Aiemmin havaitut puutteet hyvissä palvelu- ja hoitokäytännöissä ovat korjaantuneet. Osa toimenpiteistä on vielä kesken, mutta palveluntuottaja on osoittanut keinot asioiden kuntoon saattamiseksi. Henkilöstömitoitus on viimeaikaisessa seurannassa täyttänyt asetetut vaatimukset.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top