Keikyän Kotiseutumuseossa yli 250 kävijää

Uutiset

Ovet auki jälleen ensi kesänä.

Keikyän Kotiseutumuseo.

Sastamalassa Keikyän Kotiseutumuseo on kuluvalta vuodelta sulkenut ovensa. Vieraskirjaan kertyi 255 nimeä.

Museo oli viikoittain avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Kesän päätteeksi tuuletettiin kansallispukuja piknikin merkeissä. Ryhmiä otettiin erillisillä varauksilla vastaan toukokuulta syyskuulle.

Kesän aikana museolla tehtiin monenlaisia huoltotoimia. Päärakennuksen katto päästi rankimmilla sateilla vettä sisään. Huonokuntoisimpia tiiliä vaihdettiin ehjiin. Kiviniementien varressa olevaa opastekylttiä ehostettiin historiallista Turuntietä nostavan hankkeen innostamina.

Museoon pääsee seuraavan kerran tutustumaan ensi vuonna kesän korvalla. Talvella vieraita ei oteta vastaan, koska rakennuksissa ei ole lämmitystä. Museon hyväksi myytäviä tuotteita voi talven aikana ostaa pienestä nettikaupasta museon kotisivuilta.

· · ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat