Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Villa Royaliin baari terasseineen ja matkaparkki, suosittu matkailukohde uudistuu Mouhijärvellä

Uutiset

Joutsenten reitille uusia hankkeita.

Villa Royal

Pasi ja Mirva Puupponen (vas.) jatkavat Mirvan vanhempien Markku ja Sirpa Ellalan työtä Villa Royalissa.

Sastamalassa Mouhijärven Hyynilässä sijaitsevan Villa Royalin kävijäkonseptia uudistetaan. Hanke on saanut rahoitukselleen puollon Joutsenten reitin hallitukselta.

Jatkossa Villa Royaliin voi kesäkaudella saapua kuka tahansa ilman ajanvarausta. Kuninkaallisen huvilan yhteyteen rakennetaan kahvio-baari terasseineen ja kymmenen paikan matkaparkki matkailuautojen lyhytaikaiseen majoittumiseen.

Matkailukohteen omistajat vaihtuivat hiljattain. Pasi ja Mirva Puupponen jatkavat Mirvan vanhempien Markku ja Sirpa Ellalan työtä.

Villa Royalin taustayhtiö on Villeria Oy.

Muita uusia hankkeita Joutsenten reitillä:

Sastamalassa Teräsrakenne Suikki investoi plasmaleikkauskoneeseen ja tuotannon kehittämiseen. Tavoitteena on viisi uutta työpaikkaa nykyisten yhdentoista lisäksi.

Kiikoisissa Sarinmaailma tuo markkinoille näkyvyysvaatteeksi sertifioitavan työessun, joka on mahdollista tarpeen mukaan muokata myös pelkäksi liiviksi.
Kohderyhmäää ovat esimerkiksi puutarhurit ja rakennusmestarit. Tavoitteena on työllistää yrittäjä kokoaikaisesti.

Huittisissa, Punkalaitumella ja Urjalassa kehitetään Taikayöntien sekä sen ympärillä olevan maaseutualueen löydettävyyttä, saavutettavuutta ja tunnettavuutta Satakunnan ammattikorkeakoulun hankkeessa. Toteutus vaatii myönteisen päätöksen myös Leader-ryhmä Pirkan Helmeltä.

Nuorten pienimuotoisten investointihankkeiden tuki hyväksyttiin sastamalalaiselle pihanhoitajalle ja 4H-yrittäjälle Oskari Laajalle, Vammalan lukion opiskelijakunnalle ja Hämeenkyrön Helluntaiseurakunnan nuorille.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat