Koronapassi käyttöön LP-Vampulan kotiotteluissa

Uutiset

"Toivomme, että yleisö suhtautuu tähän muutokseen myönteisesti", sanoo manageri Timo Talvitie.

LP-Vampula - Hämeenlinnan Pallokerho

LP-Vampula. Kuva: Suomen Lentopallo

LP-Vampula ottaa koronapassin käyttöön kotipeleissä. Satakunnassa astuvat rajoitukset voimaan maanantaina.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli viidenkymmenen hengen yleisötilaisuuksien järjestämisen. Tästä voidaan poiketa ottamalla koronapassi käyttöön.

LP-Vampulalla on kotipeli lauantaina Oriveden Ponnistusta vastaan. "Koronapassia emme vielä tällöin vaadi, mutta on toivottavaa, että henkilöt, joilla ei kahta rokotusta ole, seuraisivat ottelua lähetyksen kautta kotisohvalta", sanoo manageri Timo Talvitie.

Seuraa ottaa koronapassit mieluummin käyttöön kuin rajoittaa väkimäärää otteluissa.

"Toivomme, että yleisö suhtautuu tähän muutokseen myönteisesti ja voimme näin osaltamme taata kaikille katsojille turvalliset katseluolosuhteet kotiotteluissamme", toteaa Talvitie. "Koronapassi on hyvä tulostaa valmiiksi, jos sitä ei saa ladatuksi puhelimeen. Passin rinnalle tarvitaan myös henkilötodistus. Otteluun tullessa on syytä varautua myös siihen, että passien tarkastaminen vie oman aikansa", hän ohjeistaa.

Koronapassi on käytössä Tahto Areenalla Mestaruusliigan otteluissa 12. ja 15. joulukuuta sekä ykkössarjan ottelussa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolla 28. marraskuuta.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat