Paikallinen lahjapalvelu kiinnostaa Huittisissa

Uutiset

Käyttäjiksi marraskuussa yli kaksikymmentä potentiaalista asiakasyritystä.

Huittinen

Huittinen.

Huittisissa kaupungin elinvoimapalveluiden ja kauppiasverkoston yhteinen lahjapalvelu on saanut hyvän vastaanoton.

Nettisivusto on marraskuun aikana tavoittanut käyttäjiksi yli kaksikymmentä potentiaalista asiakasyritystä. Nämä tarjoavat joululahjan työntekijöilleen ja yhteistyökumppaneilleen sivuston kautta. Lahjoja palvelussa on yli viidenkymmenen paikallisen yrityksen valikoimasta.

Palvelu sai alkunsa viime vuonna. Kaupunki halusi tuolloin tarjota työntekijöilleen lahjan kiitoksena koronavuodesta. "Palvelu, jossa työntekijät voivat valita lahjansa huittislaisista liikkeistä, osoittautui hyväksi. Lahjavalikoima on mittava ja lahjarahat jäävät huittislaisille yrityksille", kertoo kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa.

Kaupungin elinvoimapalveluiden tavoitteena on sivuston avulla tehdä kauppiasverkostoa ja laajaa yritystarjontaa entisestään tunnetummaksi.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat