Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Partiolaisilla itsenäisyyspäivänä kynttiläkävely Keikyässä, ei kulkuetta

Uutiset

Huono koronatilanne taustalla.

Kynttiläkulkue

Sankarihaudat. Kuva: Esa Viippola

Sastamalan Keikyässä Keikyän Korvenkävijöillä on itsenäisyyspäivänä maanantaina 6. joulukuuta poikkeuksellisesti kynttiläkävely liukuvalla aikataululla. Perinteistä kynttiläkulkuetta ja yhteislähtöä ei järjestetä huonon koronatilanteen vuoksi.

Keikyän seurakuntatalon pihasta saa kello 15.30-17.30 omaan aikatauluun sopien noutaa partiolaisten tarjoaman kynttilän ja sytyttää sen Betlehemin Rauhantulella. Kirkolle kävellään seurakuntatalolta esimerkiksi oman perheen kesken. Kynttiläkävelyn reitti mukailee kulkueen reittiä, eli Pehulankaarta Puuhalan ja Pehulan koulun sivuitse, Päätietä, Myllytietä, Äetsän voimalaitoksen sillan yli ja Käsityöläistietä.

Kynttilän voi sankarihaudoilla laskea hyväksi katsomaansa paikkaan. Partiolaiset huolehtivat erikseen päivällä, että jokaisella sankarihaudalla on kynttilä.

Lippukunta muistuttaa kynttiläkävelylle osallistuvia koronan varotoimien toteutumisesta. Vältä ruuhkautumista ja ryhmien muodostamista, odota tarvittaessa vuoroasi, muista turvavälit. Käytä kasvomaskia, jos etäisyyksiä on vaikea pitää. Noudata hyvää hygieniaa. Älä osallistu sairaana tai oireilevana.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: